Monipuoliset tärylaitteistot asiakkaiden tarpeisiin Suomessa

Erka Oy valmistaa erilaiset tärylaitteistot asiakkaiden tarpeiden mukaan. Palvelemme eri teollisuudenaloja lääketeollisuudesta rakennusteollisuuteen sekä muita eri alojen yrityksiä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Räätälöityjen ratkaisujemme avulla lukuisat eri yritykset ovat saaneet ratkaisun ongelmaansa. Ota sinäkin yhteyttä ja kysy lisää!

Laitteiden valmistus asiakkaan toiveiden mukaan

Materiaalivirtojen hallinnassa tärytystä käytetään irrottamiseen, materiaalien kuljettamiseen, erikokoisten partikkeleiden seulontaan ja tiivistämiseen. Tärytystä voidaan saada aikaiseksi useilla eri menetelmillä, ja täryttimien koko vaihtelee sormen paksuisesta aina useisiin satoihin kiloihin saakka. Suunnittelemme ja valmistamme värähtelytekniikkaan perustuvat laitteet ja komponentit asiakkaan tarpeiden mukaan mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin.

Vaihtoehtoja ovat paineilmatärytin, hydraulinen tärytin, sähköllä toimiva moottorikäyttöinen tärytin ja magneettikäyttöinen tärytin. Täryttimen valintaan tarvitaan monenlaista tietoa, ja me selvitämme mielellämme yhdessä asiakkaan kanssa tilanteeseen parhaan mahdollisen ratkaisun.

Ota siis empimättä yhteyttä yrityksemme asiantuntevaan henkilökuntaa ja kysy ratkaisua tarpeeseesi! Tavoitat meidät helposti esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Tärylaitteiden valikoimamme

Hyödynnämme tärytekniikkaa monenlaisissa laitteissa ja valmistamme esimerkiksi:

  • tärykourukuljettimet

  • täryputkikuljettimet

  • esisyöttölaitteet

  • täryannostelulaitteet

  • sirottelijat

  • tärypöydät

  • täryvälpät

  • täryseulat.

Hyödynnätkö jo tärytekniikkaa yrityksessäsi ja olet uusimassa laitteitasi? Tai oletko kiinnostunut tärytekniikan tarjoamista mahdollisuuksista? Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä tarkemmat tarpeesi ja suunnitellaan sinua parhaiten palveleva laite!

Tärylaitteistot räätälöidysti

Tutustu kuvagalleriasta esimerkkeihin tärytekniikkalaitteistamme.

PU-pinnoitus vakiona uusiin laitteisiin

Tärylaitteiston kulumiselle alttiit pinnat voidaan pinnoittaa polyuretaanilla. Toimittamissamme uusissa tärykouruissa, tärylieriöissä ja tärymaljoissa sekä esisyöttölaitteissa näin tehdään tänä päivänä jo vakiona.

Teemme polyuretaanipinnoitukset myös käytössä oleviin, vanhempiin laitteisiin nopeasti, parhaimmillaan muutamassa työpäivässä. Polyuretaanipinnoituksella voit jatkaa tärylaitteiden käyttöikää huomattavasti ja säästät siten rahaa. Ota siis yhteyttä huoltopalveluumme ja sovi polyuretaanipinnoituksesta laitteellesi!

Lue lisää pinnoituksista

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.