Laadukkaat tärysauvat kaikkialle Suomeen

Erka Oy on tärylaitteiden asiantuntija, joka valmistaa tärylaitteita ja täryjen komponentteja ja tuo maahan erilaisia täryjä, kuten tärysauvoja teollisuuden, yritysten ja muiden asiakkaiden tarpeisiin. Tärysauvojemme avulla betonin kanssa työskentelevät poistavat betonimassasta ilmaa sen valuvaiheessa. Tärysauvoja löytyy erilaisia, ja me autamme oikean laitteen valinnassa. Palvelemme asiakkaita eri puolilla Suomea.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Betonirakentamisen vaativiin tarpeisiin

Toimittamiemme tärysauvojen valttina on niiden korkea laatu ja siitä seuraava käyttövarmuus. Tärysauvamme ovat myös kestäviä ja siten kannattava hankinta. Laitteidemme avulla pystymme vastaamaan myös betonirakentamisen vaativiin ja vaihteleviin tarpeisiin.

Olemme tärylaitteiden valmistaja, joka myös tuo maahan laadukkaaksi arvioimiaan tärylaitteita. Käymme laitteet tarkasti läpi oman asiantuntemuksemme avulla, jolloin laitteet täyttävät korkeat standardit. Betoniteollisuuden käyttämistä tuotteista valikoimiimme kuuluvat erityisesti suurtaajuustärysauvat ja sähköiset betonivibrat.

OLI Vibrators – sähköiset betonivibrat

Toimimme maahantuojana italialaisen OLI Vibratorsin sähköisille betonivibroille. EWO-malliston suurtaajuusvibrat 230 V:n toimintajännitteellä ja integroidulla taajuusmuuttajalla ovat erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto rakennus- ja betoniteollisuuteen. EWOa on saatavilla neljässä eri kokoluokassa, 38, 50, 59 ja 65 mm:n kärjellä.

Betoniteollisuuden tehtaille mallistossamme on 42 V:n jännitteellä toimivat VHN- ja VHP-mallit. VHN- ja VHP-mallistossa on kolmen eri kokoluokan vibroja: VHN 38, 50 ja 59 mm:n kärjellä sekä VHP 50, 59 ja 65 mm:n kärjellä.

Betonivibra 230V Betonivibra 42V CM-Elektroninen suurtaajuusmuuttaja

Sähköiset betonivibrat toimivat betonin tiivistämisessä

Monissa betonointitöissä, kuten betonisten perustusten teossa ja betoniseinän tekemisessä, parhaan mahdollisen valutuloksen, lujuuden ja vakauden saavuttaminen edellyttää betonin tiivistämistä. Tärysauva tiivistää ilman pois betonista ja tekee siitä siten vahvemman ja kestävämmän. Jos betonin käsittelyssä hutiloi, koko rakentamisen lopputulos jää heikkolaatuiseksi.

Laitteidemme avulla otat ratkaisevan askeleen kohti laadukkaampaa betonirakentamista. Meiltä saat apua ja neuvoja kaikkiin työvaiheisiin ja oikeiden betonikoneiden valintaan. Myymme erityisesti sähköiset betonivibrat, joiden avulla varmistat betonitöidesi korkean tason.

Pyydä lisätietoja