Tärysäätimet suoraan maahantuojalta ympäri Suomen toimitettuna

Erka Oy tuo maahan korkealaatuisia tärysäätimiä. Olemme tärylaitteiden ja täryjen komponenttien monipuolinen osaaja, joka myös valmistaa itse tärylaitteita. Maahantuojana tunnistamme ja osaamme valita valikoimiimme korkeatasoiset laitteet ja niiden osat, joten voit luottaa tuotteidemme laatuun. Palvelemme Järvenpäästä käsin teollisuuden ja muiden asiakkaiden tarpeissa koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laaja valikoima tärylaitteiden säätimiä

Yrityksemme on tärylaitteiden vahva asiantuntija, joka valmistaa, maahantuo ja myy tärylaitteita ja niiden varaosia jo 50 vuoden mukanaan tuomalla kokemuksella. Haluamme nyt ja jatkossakin tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista, kaikki täryjen osa-alueet kattavaa palvelua, joten meiltä löytyy myös laaja valikoima tärylaitteiden säätimiä esimerkiksi lieriösyöttimiin ja lineaarikuljettimiin.

Saat meiltä laadukkaat tärysäätimet kaikkiin tarpeisiisi – ja tarvittaessa myös nopeasti suoraan varastoltamme Järvenpäästä. Halutessasi toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen. Mikäli meillä ei ole tarvittavaa tuotetta suoraan varastossamme, hyödynnämme vakiintuneita maahantuontiverkostojamme ja tilaamme tuotteen sinulle aikailematta. Olemme valinneet maahantuomamme tärylaitteiden säätimet henkilökohtaisesti ja ne täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Käytämme hyväksi havaittuja toimittajia, joiden laatuun ja toimitusaikojen pitävyyteen voi luottaa.

Tärylaitteiden ohjaukseen ja säätöön

Tärysäätimemme ohjaavat tärymagneetin värähtelyä laitteesta riippuen joko vakiotaajuudella tai valitulla taajuudella. Säätimellä voit säätää tärylaitteen tehoa tarvittaessa vaikka portaattomasti. Portaatonta tehonsäätöä hyödynnetään tyypillisesti esimerkiksi vaaka- ja annostelusovelluksissa.

 

Meiltä löytyy erilaisia tärylaitteiden ohjaus- ja säätölaitteita, joista autamme sinua valitsemaan sopivimman. Ota siis yhteyttä tärylaitteet ja säätimet läpikotaisin tuntevaan henkilökuntaamme. Muistathan, että palveluihimme kuuluu myös tärylaitteiden suunnittelu, valmistus ja huolto.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!