Teemme tärylieriöiden, tärykourujen ja esisyöttölaitteiden polyuretaanipinnoitukset

Erka Oy on kokenut tärylaitevalmistaja, jolta saat kokonaisvaltaista tärylaitteisiin liittyvää palvelua. Tarjoamme myös polyuretaanipinnoitukset tärylieriöille, tärykouruille ja esisyöttölaitteille. Valmistamistamme uusista tuotteista polyuretaanipinnoitus löytyy nykyään jo vakiona. Aiemmin hankittuihin, käyttöä nähneisiin laitteisiin ja komponentteihin pinnoitus on hankittavissa meiltä helposti jälkikäteen.

Huoltomme osaava henkilökunta palvelee mielellään polyuretaanipinnoituksiin liittyvissä tarpeissa. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Polyuretaanipinnoituksella jatkat laitteen käyttöikää

Polyuretaanipinnoituksella, eli lyhyemmin PU-pinnoituksella, pystyt jatkamaan käytössä olevien tärylaitteiden – tärymaljojen, tärylieriöiden, tärykourujen ja esisyöttölaitteiden – käyttöikää huomattavasti. Pinnoitetut laitteet kestävät huomattavasti enemmän kulutusta ja kolhuja.

Saat meiltä PU-pinnoitukset huoltotyönä vanhalle laitteellesi nopeimmillaan muutamassa työpäivässä. Joka tapauksessa pinnoitustyöt hoituvat meillä rivakasti. Palvelemme Järvenpäästä käsin asiakkaita kaikkialla Suomessa. PU-pinnoitusten hinnat lähtevät 500 eurosta, mikä on pieni hinta verrattuna uuden laitteen hankintahintaan.

Polyuretaani antaa kestävän pinnan

Polyuretaani on pinnoite, jota käytetään moniin tarkoituksiin esimerkiksi teollisuudessa. Se sopii erinomaisesti useimmille materiaaleille, kuten puulle, betonille ja metallille.

Polyuretaani on polymeeri, joka muodostuu, kun yhdistetään polyolihartsi isosyanaattikovettajaan. Polyuretaanipinnoite kestää kemikaaleja, vettä, hankausta ja kulutusta. Se antaa laitteellesi enemmän käyttöikää – ja auttaa siten säästämään kustannuksissa. Voit siirtää kalliiksi tulevan uuden laitteen hankinnan kauemmaksi tulevaisuuteen ja ottaa kaiken irti aiemmasta investoinnistasi.

PU-pinnoitukset nopeasti

Toteutamme PU-pinnoitukset tiloissamme Järvenpäässä. Meillä ei kulu turhaa aikaa pinnoittamiseen, vaan saat laitteen nopeasti takaisin käyttöösi! Ruiskuttamalla sekä laite että sen osat saavat kestävän pinnan käden käänteessä.

Kerromme mielellämme lisää poluyretaanikäsittelyistä, joten ota yhteyttä kokeneeseen henkilökuntaamme!

Katso yhteystietomme tästä