Ajoneuvotäryt yli 50 vuoden kokemuksella Suomeen ja maailmalle

Erka Oy valmistaa ajoneuvotäryjä siinä missä muitakin täryjä ja täryjen komponentteja asiakkaiden vaativiin tarpeisiin Suomessa ja maailmalla jo yli 50 vuoden kokemuksella. Olemme kokonaisvaltainen tärytekniikan osaaja, ja ajoneuvotäryt ovat tuotevalikoimamme kulmakivi. Saat meiltä ensiluokkaisen laadukkaat, juuri toiveidesi mukaan räätälöidyt ratkaisut. Hyödynnä ensiluokkaista osaamistamme – ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jo yli 10 000 SMT 24/12V -suurtaajuusmoottoritäryä

Erka Oy on tärylaitteiden vahva osaaja, joka on valmistanut SMT 24/12V -suurtaajuusmoottoritäryjä jo yli 40 vuotta. Moottoreita on myyty maailmanlaajuisesti tähän mennessä yli 10 000 kappaletta. Suomessa palvelemme laajasti eri teollisuudenalojen ja muiden yritysten, esimerkiksi kuljetusalan ja rakennusalan tarpeita.

SMT 24/12 (8500 rpm) -suurtaajuusmoottoritäryt on tarkoitettu moottoriajoneuvokäyttöön, muun muassa betoni-, maansiirto- ja lietekuljetuksiin. Valikoimistamme löytyy myös 12 V tai 24 V MVE-ajoneuvotäryt sekä MVO 860 -hydraulitärytin, joita käytetään esimeriksi hiekoitusvaunuissa, kauhoissa ja betoniautojen ritilöissä.

Miksi valita SMT 24/12 V -suurtaajuusmoottoritäry?

Valmistamamme SMT 24/12 V -suurtaajuus­moottoritäry on matala rakenteeltaan ja mahdollistaa nopeamman ja turvallisemman lastin purun. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja niiden ominaisuuksista – ja otamme palautetta vastaan jatkuvaa tuotekehitystämme varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuotteet ja palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavia tuotteita:

 

- SMT 24/12 DC (8500 rpm)

Katso tekniset tiedot Kytkentäohje

- MVE 24/12 DC (3000 rpm)

Katso tekniset tiedot

- MVO 850 -hydraulitärytin

Katso tekniset tiedot

Saat meiltä myös huolto- ja korjauspalvelut sekä varaosat valmistamiimme SMT 24/12 V -suurtaajuusmoottoritäryihin!

Lue lisää huolloista