Suurtaajuusmoottoreiden täryjen huolto ja varaosat asiakkaille kautta Suomen

Erka Oy valmistaa suurtaajuusmoottoreiden täryjä ja täryjen komponentteja sekä maahantuo tärytuotteita. Täryjen asiantuntijana ja kokonaisvaltaisesti palvelevana yrityksenä tarjoamme myös kattavat huollot ja korjaukset valmistamillemme ja maahantuomillemme laitteille ja komponenteille. Meiltä löytyy myös tarvittavia varaosia mitä erilaisimpiin tärytarpeisiin.

Palvelemme Järvenpäästä käsin asiakkaita kautta Suomen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kattavaa huolto- ja korjauspalvelua

Suurtaajuusmoottoritäry vaatii säännöllistä huoltoa pysyäkseen hyvässä kunnossa. Pitkässä käytössä laadukkaaseenkin laitteeseen saattaa tulla korjausta vaativa vika. Tarjoamme suurtaajuusmoottoritäryjen huollot ja korjaukset asiakkaillemme kaikkialla Suomessa.

Nopea huolto- ja korjauspalvelumme on käytettävissäsi yllättävissäkin tilanteissa. Palvelemme sinua tehokkaasti tiloissamme Järvenpäässä. Huolehdimme siitä, että saamme laitteen yhdessä meille huollettavaksi nopeasti ja pääsemme heti kiinni työhön, jotta yritystoimintasi voisi jatkua entiseen malliin mahdollisimman pian.

Varaosat valmistamiimme täryihin

Meiltä löytyvät tietenkin myös tarvittavat varaosat suurtaajuusmoottoritäryihin, olemmehan laitteiden kokenut ja osaava valmistaja. Sellaiset varaosat, joita ei varastostamme löydy, valmistamme itse tai tilaamme yhteistyökumppaneiltamme.

Varaosien toimitukset onnistuvat nopeallakin aikataululla kaikkialle Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suurtaajuusmoottoritäryjä jo yli 50 vuotta

Suurtaajuusmoottoritäryt on suunniteltu moottoriajoneuvokäyttöön, kuten betoni-, maansiirto- ja lietekuljetuksiin. Erka Oy on valmistanut näitä laitteita jo yli 50 vuoden ajan tiloissaan Järvenpäässä. Moottoreita on myyty maailmanlaajuisesti yli 10 000 kappaletta.

Olemme toimintamme aikana ehtineet huoltaa lukuisia valmistamiamme laitteita. Jopa 20 vuotta käytössä olleet SMT 24/12 V -moottorit ovat saaneet uuden elämän huollossamme. Ota siis yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, niin katsotaan, miten voimme palvella sinua!

Pyydä maksuton korjausarvio